Фабрика за кухни Morato

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Проект на Вашата кухнята

В работно време може да се свържете с наш оператор, който ще Ви помогне при проектирането на Вашата кухня.
В модул "Размери на помещението“ въведете размерите на Вашите стени (ширина/дължина/височина). Можете да добавите колони, трегери, врати и прозорци.
В модула "Каталог" избирате съоветният шкаф за долен и горен ред, както и колона за вградени уреди (хладилник, фурна). Поставяте избраният елемент в помещението като го влачите с мишката. Той автоматично ще застане на стената, на която го пуснете и ще се нареди до съседния му шкаф.
При отварянето на модула "Материали", в реда врати и дръжки, можете да смените модела (фрезован или гладък) и материала (ЛПДЧ или МДФ). В библиотеката разполагаме с над 260 цвята за врати по RAL. В реда "Шкафове и плот" може да се смените няколко неща:
 • цвета и материала на корпуса на шкафа (имате 7 декора, от които да избирате);
 • декора на плота и гърба. Те се избират от падащите менюта.
При отваряне на модула "Материали", в реда "Врати и дръжки", можете да изберете основен декор и да смените цвета му. От падащото меню можете да смените и материала - ЛПДЧ, МДФ мат, МДФ гланц, фурнир.
При отваряне на модула "Материали", в реда "Шкафове и плот" можете да смените декора на плота и гърба. Това става от падащите менюта, като там имате избор между масив и термоплот.
В проекта се визуализират дръжки, но Фабрика за кухни Morato не се ангажира с избора на дръжки и тяхното монтиране.
Когато отворите софтуера, ще Ви се появи стаята за проектиране. В горната й част има сива лента, в която има изобразена малка количка. След като я натиснете се преизчислява цената на избраните от Вас шкафове.
След приключване на проекта, на екрана долу вдясно, ще видите изобразена дискета. За да запазите Вашия проект, следвайте стъпките и запазете Вашата парола и имейл за следващото Ви влизане. Ако не влезете с Вашия акаунт има голяма вероятност да загубите това, което сте проектирали до момента.

Как да поръчам?

Когато отворите планера и Ви се появи стаята за проектиране, в горната й част има сива лента, в която има изобразена малка количка. След като я натиснете се преизчислява цената на поставените от Вас шкафове.
Вашият проект автоматично се запазва в платформата ни и не е необходимо да го ипращате повторно. Единственото условие е да сте влязъл в системата ни с Вашата парола и имейл. Наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви даде допълнителна информация.
Вашият проект ще бъде проверен от наш проектант и обсъден с Вас детайлно. Ако има неточност в проекта Ви, тя ще бъде отстранена и изпратена отново по имейл.
След изчистване на всички детайли от проекта, Вие ще получите имейл с подробно описание на модулите, които включва Вашата кухня, механизми и разпределение.

Как да платя?

В цената на кухнята не са включени техника, качване до етаж и монтаж.
Плащането е по банков път, през EPay с дебитна или кредитна карта. За да стартираме Вашата поръчка е необходимо да заплатите 50% от крайната сума. Останалата част от сумата трябва да бъде заплатена преди доставка.
Можете да си купите кухня от Фабрика за кухни Morato и на изплащане. Договорът ни е с Уникредит, като за да Ви отпуснат необходимия кредит, трябва да отговаряте на следните условия: :
 • Навършени 18 год.;
 • Трудов договор за последните 6 месеца;
 • Без лоша кредитна история.
Фактурата Ви ще бъде изпратена на имейла, който сте посочили. Ще я получите след като плащането Ви е отразено в банковата ни сметка.
Доставката е безплатна.

Доставка

Срокът за производство на Вашата кухня е 30 работни дни, след подписване на договор за поръчка. Той започва да тече, след като преведете 50% от крайната цена. В случай, че производството ни е натоварено, срокът за изпълнение става 25 дни. Ако това се случи наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми.
Кухнята пристига по куриер на европалет със сглобени шкафове. Палетът е машинно стречован, а шкафовете са подредени по големина.
Доставката е за наша сметка.
Желателно е в момента на получаване да проверите дали заводската опаковка на кухнята е запазена цяла. В случай, че откриете нередност или нараняване, моля да ни уведомите по имейл и да го опишете като забележка в товарителницата на куриера.

Как да монтирам кухнята си?

В раздел „Видео“ можете да откриете пълни иструкции как да монтирате кухня Filo. В случай, че имате нужда от допълнителни обяснения, можете да се свържете с нас. Имаме сервиз, който е запознат със спецификата на всяка кухня, и ще Ви обясни подробно как да извършите монтажа.

Гаранция

Всяка кухня Фабрика за кухни Morato има сериен номер, който е залепен в шкафа под мивката. След доставката и монтажа на кухнята е задължително да регистрирате гаранцията й в сайта ни. Важно! Кухни нерегистрирани в сайта нямат гаранция!
Гаранцията на Кухни Фабрика за кухни Morato e пет (5) години.
Гаранцията на Кухни Фабрика за кухни Morato включва:
 • Гаранция на механизмите, плавна и безшумна работа на водачите;
 • Гаранция на боята, защита от UV лъчи и отлюспване на боята;
 • Гаранция за покритието на термоплот, издържа на температура до 220 градуса;
 • Гаранцията НЕ покрива механични повреди причинени от удар, както и такива от неправилна употреба на механизмите.

Поддръжка на кухнята

Термоплот и плот от Масив:
 • Не се препоръчва да се реже директно на него, оставя следи от рязане с нож;
 • Не се препоръчва да се поставя директно нагрят уред върху гетинаксовото покритие, може да се подуе и да се пукне плота;
 • Не се препоръчва да се полива обилно с вода или, ако се намокри, да се подсуши веднага;
 • Не е желателно да се обработва месо с чук върху плота, може да се повреди трайно и непоправимо.
 • Механизмите на чекмеджета издържат натоварване до 25 кг.;
 • Не е нежалателно да се претоварват;
 • Не се препоръчва рязко затваряне на чекмеджетата, както и на всички врати.

Фабрика за кухни Morato за бизнеса

Ние от Фабрика за кухни Morato Ви предоставяме софтуер, готов продукт (кухня) и клиенти. Не е необходимо да инвестирате в производство и реклама, защото ние вече сме се погрижили за всичко.
За да започнете да проектирате трябеа да натиснете бутона "Проектирай кухня". Той е оцветен в оранжево и се намира в дясната част на страницата. След като влезете в софтуера, следвайте основните икони (помещение, каталог, материали). Когато приключите с проекта го запазете. За подробна демонстрация на софтуера можете да се свържете с нас. Наш представител ще Ви посети, за да Ви обясни как да си изработите проект.
При достигането на определени месечни нива на потребление към Вашия бизнес акаунт се прилагат съответните ценови отстъпки.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Имате въпроси?
Свържете се с нас

0700 11 280
office@morato.bg

Бърза оферта