За нас

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО?

Всичко започна през далечната 2006 година в гр. Бургас, когато създадохме бранда Морато с основна дейност проектиране и производство на мебели по поръчка. Пре 2011 година простроихме и нашата производствена база на площ от 2400 кв. м, оборудвана с най-модерните дървообработващи машини в мебелния бранш. Разполагаме със собствено производство на висококачествени врати от МДФ - гланц и Фурнир. Изключително държим на качественото и прецизно изпълнение до детайла на Вашата мебел. Повече за нашето производство и база можете да видите тук.

НОВИЯТ БРАНД Morato!

С насъбрания опит през годините, много клиенти и проекти зад гърба си и с помощта на нашите екипи маркетинг, дизайн и продажби, нашата компания откри нуждата на пазара от нов бранд, който да комбинира баланса между цена-качество. Фабрика за кухни Morato е брандът, който представлява комплексен пакет от услуга онлайн, където клиентът има възможността да избира - от дизайна, през това да проектира сам, да избере своя майстор на кухня и да получи комплекна цена за всичко това на момента. За всички въпроси, които имате, може да се свържете с нас и нашия екип. А всички наши партньори и шоуруми може да потърсите на страницата ни.

РЕАЛИЗАЦИЯ И ЦЕЛИ

Фабрика за кухни Morato се доказва като една от най-бързо развиващите се компании в сегмента на производство на кухни. Креативността и дизайнът са дълбоко вплетени в корпоративната култура на Фабрика за кухни Morato. С постоянен стремеж към прецизност и дългосрочно удовлетворение, повишаваме репутацията на нашите партньори и удовлетворяваме своите клиенти.

Нашият планер предлага най-пълната гама от цветове по RAL и NCS, за комбинации в създаването на кухня, която всеки наш клиент и партньор имат свободата за създаване на креативен дизайн. С опита, който имаме, за последните 15 години успяхме да постигнем баланса между цена-качество на нашите продукти.

За нас няма етап, в който смятаме, че сме достигнали най-задоволителното ниво в работата си. Нашите дизайнери и конструктори са в непрекъснато търсене на нови идеи и технологии, които да бъдат събрани във Фабрика за кухни Morato. Едновременно с това се упражнява строг контрол на всяка стъпка от производствения ни процес. Опитът и упоритата работа са основата ни, но непрекъснатият процес на усъвършенстване е това, което ни прави различни и надеждни партньори.


Потърси ни в социалните мрежи


Вдъхнови се с наши завършени кухни по проект

Пазаруването на кухни онлайн е напълно ново изживяване. Това е факт, благодарение на иновативния софтуер на Фабрика за кухни Morato за проектиране и дизайн на кухни. Наричаме го "нашето вдъхновение от пръв поглед". Имате възможност да експериментирате с огромно разнообразие от продукти и цветове. Работим с материали и артикули, които имат гарантирано качество. Механизмите, с които разполагаме са произведени от лидери в бранша. Вдъхнови се като разгледаш някои от нашите вече завършени проекти.

Нашите партньори:

Бърза оферта