Фабрика за кухни Morato

Връщане на стока

 

ПОЛИТИКА НА ВРЪЩАНЕ

Потребителят не може да се откаже от договора, в случаите, когато е направил поръчка за доставка на стоки, изработени по негов индивидуален проект или съобразно с неговите индивидуални изисквания. 

Потребителят има право да се откаже от поръчката, за стоки от електронния магазин, който не се произвеждат индивидуално за него и по негов одобрен проект, в срок от 14 дни от датата на доставка. В този случай, Потребителят следва да информира Доставчика за желанието си за отказ от договора преди изтичане на 14 дневния срок, като изпрати електронно съобщение до Доставчика, в което да изрази по недвусмислен начин решението си. При отказ от договора Потребителят трябва да достави обратно на Доставчика поръчката за негова сметка в ненарушен търговски вид, без неопрaвдано забавяне. Сумата се въстановява по банкова сметка на Потребителя в срок до 14 работни дни от получаване на стоката от Доставчика.
 Сума не се възстановява ако Потребителя не е върнал стоката на Доставчика, или стоката е с нарушена опаковка и в не добър или нарушен търговски вид. 

При установяване на увреждане на стоката, причинено от куриерската служба /или превозвача/, Потребителят има ангажимента да опише това в товарителницата. Доставчикът не носи отговорност за скрити транспортни дефекти, както и за неописани в товарителницата повреди по стоката. 

 

Бърза оферта