Блог

Декорация на стените в кухнята: преглед на съвременни изискани интериорни решения

1

Стените в кухнята – това е най-универсалната платформа в къщата по отношение на довършителни работи. Ако в банята се използва традиционно керамични плочки, а в спалнята изберем тапети или текстил, кухнята разнообразието на различни материали е много по-широк. В нашия преглед представяме всички видове стени в кухнята, съществуващи днес.

2 3 4 5

От най-различни материали, предлагани от производители, разделени в три основни, често към интериора.

6 8 9

Стените боядисани в тъмен цвят са винаги добра идея за светлите мебели.

10

Кухнята обзаведена в пастелни цветове, изглежда много благородно.

11

Лесно можете да постигнете добра декорация на кухня, ако се опитате да изхождате от мисълта, че първо виждаме нещата, които са на нивото на очите ни. Неслучайно по-големите предмети, например, се поставят малко по-високо – за да се балансира способността ни да забелязваме по-високото с размера на предмета. Чудесно място за красива украса е стената. Не ги игнорирайте, наблягайки повече на плотовете и уредите. Те също са важни, но когато става въпрос за разкрасителни елементи и предмети, които да допринасят за добрата атмосфера, добре е да наблегнете на стенните повърхности. Можете да направите голямо визуално впечатлени на всеки посетител и член на семейството ви, както и на вас самите всеки път, когато влизате в любимото си помещение.

12 13 14 15 16

Едни от най-добрите декорации на всякакви помещения, включително кухни са създадени благодарени на фокусната точка. За целта може да използвате голям фототапет, който да поставите на една от стените. Вземете решение какво ви се иска да забелязвате когато влизате в помещението – пейзаж, цветен тапет с геометрични линии или изображение на световна забележителност, например.

17 18 19 20

07.04.2017
Дизайн в черно и бяло: елегантност и шик
21.04.2017
Комбинацията от цветове в интериора на кухнята