Блог

Детско обзавеждане

Важно е да се създаде комфортна атмосфера, в която децата да може спокойно учат по любимите си предмети и да развиват своите умения. При обзавеждането на стаята с мебели определено трябва да се съобразят цветовете, размерите и тяхното разположение в стаята. Трябва да изберете удобни мебели, които ще позволят на детето да поддържа правилна стойка. Това обаче не означава, че трябва да изоставите дизайнерското обзавеждане и напълно да забравите за декора. Детското обзавеждане за ученик може (и трябва да е) удобно и красиво. Правилното му подреждане в стаята е цяло изкуство, което се нарича ергономия на пространството.
За да не се разсейва детето от забавление, пространството в стаята трябва да бъде разделено. Необходимо да се разпределят зона за игра и място за почивка, в което да има легло, играчки, шкафове и т.н. По-добре е да оборудвате работна зона за учене отделно. В този случай нищо няма да отвлече детето ви от изпълнението на техните училищни задължения.

Особено внимание при избора на мебели трябва да се обърне на бюрото за ученика. Трябва да е толкова удобно, че детето което седи зад него да не се навежда и лактите да са напълно разположени на повърхността му. За това най-оптималният вариант е модел с регулируема височина и размер. Следователно, когато детето порасне, няма да е необходимо да купувате ново бюро. В допълнение, подобен трансформиращ модел е по-лесно да се адаптира към стойката на конкретното дете.

Ще Ви покажем различни варианти за детско обзавеждане и Вие ще изберете най-подходящият за Вас.

mebel-dlya-shkolnika_134 mebel-dlya-shkolnika_152 mebel-dlya-shkolnika_165 mebel-dlya-shkolnika_156 Mebel_dlya-_shkolnika_029 mebel-dlya-shkolnika_118

20.03.2020
Комбинация между дневна и спалня
02.04.2020
Комбинацията от цветове в интериора