Блог

Предмети на изкуството в интериора

2

Предметите на изкуството дават завършен вид на всеки интериор. Дори и с перфектният ремонт на апартамента, той няма да изглежда интересен, без акцент от дизайнерски аксесоари.

Не всеки детайл от интериора може да се нарече изкуство. За да направите това, то трябва да има определена художествена стойност, да бъде уникален по рода си и да има интересен външен вид с мебели.

Не подценявайте художествени предмети в интериора. Не само, че те правят интериора по-жив, но също така предоставят информация за вашата личност. И в една епоха, когато всички е така повторяемо и еднакво, предметите на изкуството стават наистина ценни, тъй като те позволяват да се направи интериора уникален.

3

4

5

6

8

Какви биват произведенията на изкуството:

За най-популярните произведения на изкуството се считат скулптурите, витражите, барелефите и други архитектурни елементи. След тях обектите на рисуване и живопис, както и декоративните мозайки и керамики.

9

10

11

12

Това са само някои примери за интересни акценти за дома. Основната задача тук е да се намери добра идея, която ще отиде отвъд обикновеното. Важно е, че този детайл от интериора се появява като “благоприятна светлина”, и дава положително настроение за собствениците и техните гости.

При изборът на арт обект, трябва преди всичко той да е акцент върху стила на помещението, в което искате да го поставите. В края на краищата, идеалният обект на изкуството е да се наблегне на стилистичната посока на интериора, за да му бъде “осветяване”, а в някои случаи – и само украса. Следователно, при изборът на предмети на изкуството, трябва да се подхожда с най-голяма сериозност. Необходимо е да се съсредоточим не само върху собствените си вкусове и предпочитания, но също така и на интериорния стил.

14

15

16

17 18 19

20

21

10.02.2017
Гланцирани мебели за дневна: придават интериорен акцент и специален блясък
24.02.2017
Кухни в стил Кънтри и Прованс