Блог

Спални в модерен стил: най-добрите тенденции в интериорния дизайн

Разнообразие от стилове и богат избор от възможности за декориране на интериора на спалните в модерен стил, въплътени от дизайнерите. Тъй като това място в къщата е нещо изключително лично и специално, дизайнерските проекти в него не само трябва да бъде модерни и стилни, но и като се има предвид индивидуалността на собствениците. Любителите на изумруди и блясък не трябва да избират минималистичен интериор. Но повечето хора предпочитат универсален интериор, оборудвайки спалните си в съвременен стил.
sovremennaya_spalnya_057
Концепцията за “модерна спалня” не може да бъде приписана на някакво стилистично направление, но дизайнерите отличават характерните черти на такъв интериор, особено неговото създаване. Модерна спалня е комбинация от комфорт, уют и практичност, като задължително се обсъждат модните тенденции, както и стилни тенденции. Подходящ е за хора, които изпитват трудности при определянето на техните предпочитания за стил и избират конкретна посока. За да създадете перфектния интериор на модерна спалня, можете да изберете каквито и да било материали и цветове. Въпреки популярността на естествените материали и светлите нюанси, те не са единствените приемливи.
sovremennaya_spalnya_036
В декорацията на стените все още се предпочитат тапетите, въпреки че вместо традиционния цветен модел или геометричния орнамент все повече се използват монохромни платна с необичайна текстура. Освен това, често се използват декоративни мазилки, коркови панели и сложни гипсокартонени конструкции.
sovremennaya_spalnya_021
Опитните дизайнери препоръчват предварително да определят за себе си ограничен брой мебели, които ще бъдат поставени в спалнята. Като цяло, за комфортна спалня има достатъчно силно легло с висококачествен матрак, гардероб или скрин и нощни шкафчета. Всички останали екстри, като тоалетка, телевизор, компютър или стол, са излишни.
sovremennaya_spalnya_013

09.11.2018
Кухня и хол с площ от 12 квадратни метра
30.11.2018
Вдъхновяващи идеи за идеалната детска стая