Блог

Хармоничен дизайн в кухнята с Бяло и Синьо

Не напразно обръщаме внимание към тази тематика, тъй като цвета на 2020 година е именно синият, а той добре се комбинира с бялото. Искаме да Ви покажем различни дизайни на кухни, които комбинират тези два цвята и да направите представа как би могла да изглежда вашата мечтана и модерна кухня.
Когато организирате пространство в тази важна стая, дизайнерите препоръчват да се ръководите не само от вашите лични желания, но и от функции, които ще са ви нужни за по-голямо удобство, но и да комбинирате правилно цветовете за да създадете пълна хармония. С избора на сините кухни човек може да възпроизведе определена частица от природата, тъй като именно синият цвят характеризира мира, а оборудването на пространството с изящни бели аксесоари от плат, керамика и други материали ще ви позволи да внесете свежи нотки в неговия вид.
Кухнята в синьо и бяло предполага собствениците да имат избор от нюанси. Например, това могат да бъдат бели стени със сини мебели или повърхности, боядисани в небесен нюанс, в комбинация с мебели от бял или кремав цвят. Във всеки случай се взема предвид намерението за дизайн, което впоследствие се превръща в реалност. Синьото е цветът на морето, а бялото е цветът на комфорт и чистота, така че умелото съчетание от цветове ще превърне вашата кухня и рай в място, където ще бъде хубаво не само да хапнете, но и да готвите.
belo-golubaya-kuxnya_108 belo-golubaya-kuxnya_13  belo-golubaya-kuxnya_121 belo-golubaya-kuxnya_27

05.03.2020
Решения за функционални кухни
20.03.2020
Комбинация между дневна и спалня