Блог

Интериорен дизайн – идеи за бяла дневна

За тези, които искат максимално привличане на вниманието към техните апартаменти, обърнете внимание за дизайна на белият хол. Тази стая няма да остави никой посетител безразличен. Но си струва да припомним, че белият цвят като комбинация от сиво-бяло или бяло-бежово, не крие нищо, а само подчертава всички недостатъци.

За осъществяване на хол в минималистичен стил, дизайнерите най-често използват белия цвят. Особено, ако стаята е малка по размер. Белият и сивият цвят правят пространството по-свободно. Правилно подбраните мебели ще създадат хармонична и уютна обстановка дори и в минималистичен интериор. В този стил, стените обикновено са оставени празни, до колкото е възможно, но те могат и да се украсят с една черно-бяла картина с изчистена рамка.

Ламинат – най-популярното решение за пода на интериора в бели цветове.

Светлия ламинат ще донесе нотка за топлина и комфорт в стая с бели и кремави стени.

Черен мат върху бял килим – изразителен акцент в интериора

Какво може да се използва като ярки акценти?

Абсолютно бялата стая ще напомни на болнична стая и бързо ще се уморявате. Изберете определена област и разнообразете мястото. Например, маркирайте стената над масата с красива картина в цветен нюанс или поставете цветни декоративни възглавнички на дивана.

За украсата на помещенията са подходящи:

-снимки на любими хора, домашни животни или красиви места;
-картини и панели;
-фигурки, вази;
-декоративни възглавници

03.11.2017
Страхотни детски стаи обзаведени със стил
01.12.2017
Минималистични кухни за елегантно вдъхновение