Блог

Кажете ДА на жълтото – Прекрасни всекидневни с жълти акценти

Слънце, нарциси, пойни птички и жълтото като най-свежия цвят, но рядко се среща в модерния декор. Защо е така? Може би защото жълтото е предизвикателно и дръзко. Този пост изследва стилни интериорни решения, които показват гъвкавостта на този слънчев цвят, от ярки мебели до гладки пастелни палитри. Смели акценти! Леки акценти! Тази публикация има по малко от всичко.

Да започнем да изследваме жълтия декор с особено силен пример. Този художествен дом разполага с елегантно подредени жълти аксесоари, чудесен начин да освежат сивия диван и отворените кухненски рафтове. Картината ги прави още по-свързани.

1

Тук част от привлекателността идва от изненада – очаквано декоративната възглавница и одеялото са в жълти нюанси, но единственият жълт трапезен стол и жълтото часовниково махало са абсолютно възхитителна изненада. По-тъмните златисто-жълти салфетки са хубав аксесоар.

2

Тези цветни врати са невероятни! Инвестирането в необичайна врата винаги е леко рисковано, но рискът наистина се изплаща в този малък, но вълнуващ интериор на апартамента. Удебелен килим и неонов оранжев полилей добавят допир с поп арт аромат.

3

Луксозният матов черен цвят и светлия бял декор довежда до яркостта на внимателно подбраните жълти акценти, като масата за бюфет и възглавниците за диван. В центъра на сцената е яркожълтия стол.

5

Светло жълто и синьо правят такава весела интериорна тема! 6

Артистичният черно-бял декор осигурява неутрален фон, който прави дървените елементи да се открояват – мебелите изглеждат абсолютно оживени! Тук единствените два жълти акцента са класическите столове вляво и възглавницата с големи размери вдясно.

7

Високо наситеното жълто придобива почти неонов ефект, благодарение на либералната употреба на прозрачни материали и внимателни акцентни цветове като зелено и синьо в скъпоценни тонове.

9

Синьото и жълтото обикновено се свързват в по-ярките си форми, но тези умерени нюанси чудесно се поддават на релаксиращата атмосфера, поставена от каменните стени и богатите дървени подове. Завесите са единствената жълта характеристика, която приема по-ярък тон.

10

Елегантен, модерен, промишлен … Почти всеки цвят е акцента и може да работи за този интериор, но той носи съвсем различен характер с жълтите аксесоари.

11

Мътният жълт цвят се откроява от фона на сивото, мек оазис в морето от бетон. Това е друг интериор, където балансираните интериорни елементи позволяват безкрайно експериментиране с цветовете.

12

А ето и още малко вдъхновение в снимки:

bright-yellow-home-accents white-sectional yello-curtains cuadros-gigantes-arte-pop-comic-1-metro-unicos-alta-calidad-D_NQ_NP_227201-MLA20287034597_042015-F b067e00b2a0fca40ef1b611c4694b5c6 4c3316f882b111357b4c1f2a1b2dd52c 4223b04375bc777de78e05bd2ca651af

09.06.2017
Модерни кухненски дизайни в които са използвани интересни геометрии
23.06.2017
Красиви кухни в черно и бяло