Блог

Красиви кухни в черно и бяло

Кухните в черно-бял интериор е невъзможно да се игнорират. Те са смели, гъвкави и може би най-важното, те винаги позволяват интересни архитектурни елементи и осветителни тела. Този пост обхваща невероятни кухни, които използват черно-бялата скала като най-доброто си предимство. Тук ще видите разнообразие от текстури и декорни опции, които превръщат техните минималистични палитри към следващото ниво. Изобилие от страхотни мебели и осветителни идеи, които да разгледате също.

4 5 1 2 3

Минималистичните кухни често се възползват от някакъв вид скулптурно или по друг начин привлекателно допълнение, за да служат като фокусна точка. Използва се креативно ориентираните осветителни тела, както като декорация, така и като функционален аксесоар към острова.

7 8 9 10 6

11

Уникалните ъгли придават на този изцяло бял остров забележително ултрамодерна естетика – но гръбнакът на прозореца е звездата на шоуто. Точно на правилната височина се наслаждавате на столчетата за закуска или дори на дивана в другия край на стаята.

12 13 15 16 14 20 19 18 17

Просто, изчистено и минималистично – интересното в тази кухня е, как са неразрушени всички повърхности.

Нека да приключим този пост с кухненски бокс, който достига нови висоти с класическия дизайн! Панелите на вратите и елегантните плочки са прекрасно стилистично допълнение под формата на ретро декор.

21

16.06.2017
Кажете ДА на жълтото – Прекрасни всекидневни с жълти акценти
30.06.2017
Съвременни бели кухни с невероятна прецизност