Блог

Модерен и класически интериор на обзавеждане в спалнята!

Спалнята е място за почивка, релаксация, спокойствие. Какво може да допринесе за това по-добро от бялото – символ на чистота, красота, началото на всичко? За тази стая често се използва бял блясък. Ще разберем тънкостите на въплъщението на тази идея, ще научим за стиловете и условията за тяхното прилагане.
belaya_glyancevaya_spalnya_025
Бял блясък е успешно въплътен в мебелите, които се използват в спалнята. Рефлективните повърхности добавят обем дори и в помещенията с най-скромни размери. В допълнение, гланцът винаги прави стаята по-чиста, по-топла.
belaya_glyancevaya_spalnya_001
Стаята ще бъде създадена с решение на един стил, което може да се нарече оригинално, въпреки че се използва основният цвят. Много варианти за създаване на покрития – лакове, бои, мазилки, които допълват стила и основната идея на лъскавата спалня. Бял блясък отразява светлината и дава ефект на разширяване на пространството, комфорт, топлина. За спалнята е много важно. Такъв ефект няма да доведе до тъмни мисли и депресия. В допълнение, дори и в най-мрачните дни в стая, проектирана по този начин, ще бъде по-лека.
Както вече споменахме, напълно бялата спалня не трябва да се създава. В текстила, декорация, аксесоари трябва да присъстват в други цветове. Не се страхувайте да използвате ярки цветове – това ще бъде смело, оригинално решение.
belaya_glyancevaya_spalnya_009

26.10.2018
Сивото е тенденцията на сезона: елегантни и модерни версии на сивата кухня в интериора
09.11.2018
Кухня и хол с площ от 12 квадратни метра