Блог

5 най-добри идеи за кухненски дизайн

Кухненският дизайн не трябва да бъде екстравагантен, за да го направи оригинален и впечатляващ. Най-добрите решения са тези, които създават уют, комфорт и отразяват настроението на собствениците. Разбира се, има модни тенденции, които характеризират променящите се вкусове на хората, но е по-мъдро да не ги следвате сляпо, а да приложите най-подходящите опции за себе си.
home-design

Няколко правила
1. Студените нюанси трябва да се разреждат със сочни, ярки петна – изглеждат грандиозни и премахват мрака. Например дискретно синьо или тъмно синьо са в съвършена хармония със слънчево жълто или червено и може да е перфектното решение за Вашата класическа кухня в модерен стил
2. Тонизиращ тон. Да не се бърка с светлите, фантастични, имам предвид класиката в модерен стил. Червеното, черно, сивото са добри цветове, комбинирани те демонстрират безупречния вкус и осведомеността ви в дизайнерска мода във вашите апартаменти или къщи.

home-design-1

3.Единична основна сянка. Тя определя интериорният дизайн като цяло, а останалите цветове само “играят” към нея (техният брой не трябва да надвишава три). Това е една свежа и забавна идея за детско обзавеждане.
4. Малката или стандартна кухня изисква специален подход. За да увеличи видимостта си, ще помогне на комплекта мебели, който съвпада с цвета на декорацията на стените. Можете да купувате мебели, които не са съвсем същите, но малко по-светли или по-тъмни.
5. Гланцирани фасади. Често ще трябва да се грижите за тях, но това е още един от наличните начини като прибавите кухня модерен гланц, която визуално разширява границите на малката кухни.
home-design-3-1

12.10.2018
Идеи за кухня с остров
26.10.2018
Сивото е тенденцията на сезона: елегантни и модерни версии на сивата кухня в интериора