Блог

Съвременни бели кухни с невероятна прецизност

Бялото е популярно в интериорния дизайн, често се използва за създаване на елегантност и изисканост. Тези модерни кухненски дизайни използват комбинация от материали и текстури, за да създадат луксозни външности. Хвърлянето на цвят по стените или аксесоарите е помогнало за постигането на големи контрасти в някои от тези дизайни. Други поддържат чистия си бял вид. Бялото може да направи стаята ви да изглежда по-голяма, а в случай на кухни, да отразява светлината, където прозорците не са на разположение, за да осигури естествено осветление.

1

2

Гърбът в тази кухня имитира тухлена стена. Отдушникът е неръждаем, както и плота, което прави работното пространство лесна за почистване. Ненаситените цветове на подя се съчетават добре на скромния скандинавски вид.

3

Тази ултра модерна бяла кухня има многоетажен остров и бар на боядисани бетонни подове. Мини-шкафовете над стъклените съдове за мивка зад плъзгащите се врати.4

5

Бели шкафове и гръб с гланцово покритие. Сивият керамичен плот разчупва вида, добавяйки докосване на цвета. Лампата е в бяло с облицовка от злато, което допринася за изтънчеността на интериора. Дизайнерите са добавили черна маса за хранене, която прави чудесно монохромно изявление с другите мебели.

7

8

9

10

Тази бяла кухня смесва материали, за да изглежда перфектно. Бели шкафове, подове от тъмно дърво и мрамор се комбинират без усилия.

Ако и вие искате прекрасна бяла кухня, но не знаете от къде да поръчате, можете да се свържете с нас на посочените телефони в сайта ни www.moratomebel.bg или да ни пишете имейл на office@morato.bg

23.06.2017
Красиви кухни в черно и бяло
07.07.2017
Черно бели дневни, които ще ви зашеметят с монохромна магия