Блог

идеи за офис обзавеждане

Идеи за офис обзавеждане

Съвременните офиси все повече се превръщат в израз на марката и ценностите на компанията, като се превръщат в нещо повече от място за работа. Дизайнът на офисите включва разнообразни стилове и индивидуални елементи, които не само говорят много за самата компания, но и помагат да се превърне тя във вълнуващо място за работа всеки ден.

В последните години стана много модерно също използването на споделени офис пространства, а след появата на Ковид все повече интерес се възроди и към хоум офис средата.

Затова решихме тази седмица да ви предоставим няколко идеи за офис интериорен дизайн, както за самостоятелно помещение, така и за големи офиси от типа на кол-център, а също така и за хоум офис пространства.

Офисът е мястото, където прекарваме огромна част от ежедневието си, затова трябва да се чувстваме не просто добре, а наистина комфортно и приятно. Затова се надяваме се нашите идеи да ви допаднат и да ви вдъхновят.

Ако все пак не са ви достатъчни, може да видите нашите реализирани проекти тук, а за още идеи и въпроси може да се свържете с нас тук.

25.03.2022
Цветовете в спалнята – как да изберем?
08.04.2022
Всекидневна 2022 – райското кътче у дома